Artikel Mijn Geheim

Naar aanleiding van het artikel wat in het NHD is verschenen werd ik benaderd door een journaliste van het tijdschrift Mijn geheim. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er even over na heb moeten denken of ik daar aan mee wilde werken. Na veel wikken en wegen heb ik het gedaan en ik ben erg verrast door het resultaat. Het is een prachtig artikel geworden, een mooie samenvatting van hoe wij in het leven staan en hoe Siebe met zijn ziekte om kon gaan. Het boek wordt benoemd, mijn blog en de video’s van Siebe op YouTube.

Mijn geheim ligt nu in de winkels, editie 19/2. Het staat ook in de inhoudsopgave vermeld.

We hebben nooit ergens een geheim van gemaakt (een van de redenen waarom ik twijfelde). Verwacht dus geen artikel vol onthullingen, de trouwe lezers weten alles wat in het artikel staat. Wie weet raken er mensen door geïnspireerd en willen ze het boek ook lezen. Onze situatie was schrijnend maar we hebben het altijd een positieve kant op kunnen draaien, die houding heb ik nog steeds en daar blijf ik trots op. Deze levensinstelling heeft ons overal doorheen geholpen en als ik dat aan één iemand kan meegeven dan is mijn doel al geslaagd. Het blad is landelijk dus wie weet raakt het meer mensen dan ik besef.

Ik ken elke letter van het boek. Omdat we het zelf meegemaakt hebben en omdat ik alles 100x gelezen heb voordat het uitkwam. Mijn geheim heeft een stukje uit het boek gebruikt wat in een gele kolom staat. Dit zijn Siebe zijn woorden voor Tijn, uit het hoofdstuk wat voor Tijn geschreven is. Toen ik het blad open sloeg en deze woorden las, kwam dat best hard binnen. Sinds Siebe overleden is heb ik het niet meer gelezen en ik besefte me plotseling weer hoe bijzonder het is dat Siebe dit zwart op wit heeft gezet voor Tijn. Bizar om de woorden in een tijdschrift te zien staan maar het maakt me vooral trots.

Hieronder nogmaals de link waarop Slanker door kanker te bestellen is.
Koop bij bol.com

img_0235

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s