Karin Smit

Heel graag wil ik mijn grote dank uitspreken naar onze uitvaartbegeleidster Karin Smit uit Heerhugowaard. Onderstaande referentie heb ik geschreven en die deel ik uiteraard ook met jullie.

Lieve Karin,
Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Ik heb grote bewondering voor jou en de manier waarop je je vak verstaat en uitvoert.

Mijn man Siebe is op 29 jarige leeftijd overleden aan kanker. De week voor hij overleed hebben we contact gezocht met Karin en ze heeft zich meteen verdiept in onze situatie door het boek van Siebe (slanker door kanker) te lezen samen met de blogs die ik bijhield om mensen op de hoogte te houden. Vanaf het moment dat mijn man overleed stond Karin 24 uur per dag voor mij en de familie klaar. Niets was teveel en ze heeft de leiding genomen over de hele uitvaart. Het werd een groots persoonlijk afscheid, met ongeveer 1000 mensen op de condoleance en 500 op de uitvaartplechtigheid zelf. Precies op de manier hoe Siebe het bedacht heeft, eigenlijk is het zelfs groter en mooier geworden dan hij had kunnen bedenken. Karin heeft er voor gezorgd dat deze dagen vlekkeloos zijn verlopen. Alles viel op zijn plek en ik kijk met trots terug op wat we hebben neergezet voor Siebe. Ze bracht rust in een intens hectische week en ik kon volledig op haar vertrouwen.
Mijn dank is groter dan woorden kunnen uitdrukken. Het is niet ‘gewoon haar werk’ maar het is persoonlijk contact en ze is oprecht betrokken.

www.uitvaartbegeleidingkarinsmit.nl

YVF -Siebe 051

 

6 gedachten over “Karin Smit”

 1. Fijn dat er in de tijd met zoveel verdriet,ook nog iets is wat dan zo mooi voor jullie is geregeld.Van ons het allerbeste,en hopelijk gaat het goed met jullie in de komende tijd. Een groet uit Oostenrijk ,Sijf en Anneke Meurs.

  Like

 2. Voor Karin wellicht ook haar eerste en enige keer dat ze voorop loopt bij een ambulance, dit in plaats van de standaard zwarte auto. Maar prachtig dat ze er onvoorwaardelijk voor jullie was.

  Like

 3. Soms komen er mensen op je pad waar ze nodig zijn, waar ze mogen zijn ….
  Fijn dat jij er veel steun uit kon halen … heel belangrijk geweest voor jou in die zo bijzondere week ✨. 😘

  Like

 4. Wat ontzettend mooi geschreven, en ben blij ( is misschien niet juiste woord) dat alles is gegaan zoals jullie, jij en Siebe het hadden bedacht.
  Dat je over een tijd met ook mooie lieve gevoelens terug kan kijken naar het afscheid.
  Het zijn wa niet de juiste woorden, mooi en lief, maar hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.
  Dikke knuffel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s