Herinneringen

Wat een overweldigende reacties en steunbetuigingen. Bij ons thuis is veel rust op dit moment. Het is een goed besluit van Siebe en ik zie berusting. We zijn veel samen thuis. Tijn is hier 1 a 2 keer per dag, ligt er aan hoe Siebe zich voelt. Vanmorgen was ons mannetje hier een uurtje en vanavond slaapt hij lekker bij ons. Tijn ligt meestal om 19:00 in bed maar ik denk dat we hem vanavond tussen ons in leggen als wij naar bed gaan. Niks is lekkerder dan samen naar ons slapende mannetje kijken.

Ergens heb ik het gevoel dat we ‘alles’ uit deze dagen moeten halen. Nog meer dan de afgelopen tijd maar we zijn er achter gekomen dat dat niet kan. We hebben de afgelopen weken, maanden en eigenlijk de afgelopen jaren zo intens geleefd dat het niet meer kan zijn dan dat. Alles is gezegd, alles is gedaan en dat is goed.

We krijgen mega veel berichten vanuit alle hoeken die je maar bedenken kunt. Onze telefoons gaan de hele dag af. We hebben ze daarom op de stille modus staan en bepalen ons eigen moment om de berichten te lezen. Dat werkt goed.
We krijgen veel herinneringen van mensen, die zijn prachtig om te lezen. Het maakt veel los. Soms tranen maar we zitten vaak hard te lachen want wat heeft Siebe veel leuke dingen meegemaakt.
Als jullie mooie herinneringen (evt. foto’s) hebben die jullie willen delen dan zijn deze dus van harte welkom. Via email (emvanderkruk@hotmail.com) of in reacties onder de blog. Kijk voor jezelf wat goed voelt. Het lijkt me leuk om deze later te kunnen bundelen voor Tijn en natuurlijk voor mezelf.

11 gedachten over “Herinneringen”

 1. Lieve alle drie

  Juist de kleine dingen hebben straks de grootste waarde lekker met z’n drietjes in bed koester die momenten ze zijn zo waarde vol
  En ja jullie staan voor de moeilijkste klus in dit traject het loslaten van elkaar je wil het niet maar kan niet anders

  Dikke knuffel Sylvia

  Like

 2. Ongelofelijk veel respect voor jullie! Geniet van elk moment met z’n drietjes❤️
  In gedachten zijn we bij jullie!

  Liefss!

  Like

 3. Siebe en Els denk erg veel aan julllie zeker de laatste dagen heb natuurlijk veeldet siebe meegemaakt op de wagen, maar ben geen persoon die opdringerig wil zijn en veel wil schrijven. Siebe heb veel respect voor je en neem bij deze waardig afscheid van je en ik vind het een moedig en wijs besluit geniet zondag nog van de GP ik ben dan onderweg naar Denemarken voor de vakantie dus je begrijpt zal ik niet op je uitvaart zijn,, maar ik neem aan dat we dat nog horen wanneer dat zal zijn en dan zalig aan jullie denken, tot ziens maatje
  Dick

  Like

 4. Ik ken jullie alle drie niet, maar Anneke (je moeder) wel.. ik ben zo’n stille lezer van je blog. Op afstand leef ik met jullie mee.Je openheid maakt dat ik me betrokken voel gek genoeg. Heel veel sterkte voor nu, straks en in de toekomst.
  Een hele dikke knuffel niet alleen voor jullie drietjes, maar ook voor iedereen die van jullie houdt.

  xxxx Inge

  Like

 5. Siebe Els en Tijn. Wat een kracht hebben jullie getoond tijdens dit gehele proces. Jullie hebben toch heel wat te verduren en dragen dit op een geweldige positieve manier uit. Bedankt dat wij deelgenoot mochten zijn. Fred en Ada Smit😘

  Like

 6. Lieve Siebe, Els & Tijn,
  Pffff…. in alle heftigheid nog zo mooi de dingen kunnen zien van het leven. Respect voor hoe jullie hiermee omgaan. Ik vind t zo oneerlijk dat dit jullie overkomt.
  Heel veel kracht en sterkte lief gezin.❤
  Liefs

  Like

 7. Lieve Siebe en Els,
  Wat is het bijzonder,heftig en met veel bewondering te lezen hoe jullie met deze situatie om gaan.
  Respect voor het maken en bijhouden van deze blog.
  Wat zijn jullie een krachtig stel samen! Toppers.
  Siebe ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen. Je bent een bijzonder iemand.
  Ik wil jullie veel mooie momenten, ook met jullie prachtige zoon wensen.
  Sterkte voor jullie en de rest van de familie.
  Veel liefs

  Like

 8. Echt heel veel respect voor jullie, eigenlijk geen woorden voor…
  geniet nog van elk moment met zijn drietjes❤
  En heel veel sterkte voor jullie en voor jullie familie! ⭐️

  Liefs Nena

  Like

 9. Els , Siebe en Tijn

  Ik hoop dat jullie genoten hebben van de GP gisteren ook al was het een zeer dubbel gebeuren
  Max heeft zijn best voor jullie gedaan
  Veel liefs. Sylvia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s