Fijne zondag

Op deze mooie zondag iets beter nieuws van onze kant. Siebe heeft wel vaker een mindere dag tussendoor maar hij voelde zich vrijdag en zaterdag zo slecht dat we ons echt zorgen zijn gaan maken. Sinds hij vanmorgen op stond gaat het weer iets beter. Vanmiddag heeft hij wel geslapen maar vanmorgen zag hij het zelfs zitten om even bij zijn ouders in Egmond langs te gaan.

We waren gister echt bang dat de vermoeidheid niet minder zou worden en waar het vandaan kwam weten we niet. Siebe heeft niks raars gegeten of gedaan. We waren alleen een nachtje weg maar zou hij daar zo ontzettend moe van worden? Geen idee… We willen zoals jullie weten alles graag verklaren maar dit  wisselvallige gevoel kunnen we even niet verklaren.

Ach, Siebe ligt nu op bed en ik zit lekker in de tuin terwijl Tijn met water zit te klooien. Voor dit moment is het weer even goed, we zien wel weer hoe het verder gaat. Ik wilde jullie deze omslag niet onthouden. Bedankt voor alle berichtjes die we gister gekregen hebben.

Ik pak een wijntje!
Fijne zondag allemaal!

11 gedachten over “Fijne zondag”

 1. Geniet van je wijntje en je spelende jochie. Ik hoop dat De vermoeidheid nog weer wat afgaat nemen. Zodat jullie toch nog vaker een nachtje weg kunnen. Aan oppas zal het je niet schelen denk ik, jou moeder een beetje kennende. Ik blijf je volgen en lezen, het boek was trouwens meer dan fantastisch geschreven. Heb het met soms een schaterlach en dan weer met hele natte oogjes gelezen. Groeten…Wilma de Vos.

  Like

 2. wat dacht je van een bloemetje voor al die dappere mensen 🌻🌺🌷🌸
  nog een mooie dag vandaag vol zonneschijn!
  Sterkte. 🍀😘

  Like

 3. Hallo Els en Siebe
  Ja jullie pakken dag bij dag dat is wat jullie op dit moment kunnen doen!
  Wat een flexibiliteit hebben jullie gekregen !! Respect😘

  Het was idd een mooie zondag en ik hoop dat er nog veel van deze dagen voor jullie volgen
  Dikke kus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s