Interview

Vanmorgen kwam er weer een cameraploeg om bij ons thuis een interview op te nemen. Dit keer voor een Japanse documentaire over euthanasie. In Japan zijn ze wat betreft euthanasie nog niet zo ver als in Nederland en daarom wordt daar een documentaire over gemaakt. De meeste vragen hebben ze aan Siebe gesteld en daarna nog een aantal vragen aan mij omdat ze ook erg benieuwd zijn naar hoe mensen in de omgeving reageren op een euthanasiewens. Het gesprek verliep heel natuurlijk, Siebe zat lekker te kletsen. Het is een mooie samenvatting van zijn ziekteproces (en dus van het boek) geworden. Als het goed is krijgen we de beelden toegestuurd, dat zou in de toekomst prachtig zijn voor Tijn.

De uitgever van Slanker door kanker heeft geprobeerd om Siebe bij Pauw of bij RTL late night aan tafel te krijgen. Helaas zijn beide pogingen mislukt. We blijven verder kijken en hopen dat er iets uit gaat komen wat publiciteit oplevert. Het boek verkoopt in onze omgeving goed maar het zou natuurlijk leuk zijn als de media het wat meer oppikt.

Ik wil de mensen die het boek gelezen hebben vragen om een recensie op bol.com achter te laten. Recensies zijn een mooi begin denk ik!
De link naar het boek mag ook altijd gedeeld worden.

Koop bij bol.com

Een gedachte over “Interview”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s