Feeling good

Het is prachtig weer geweest deze week. Ik denk dat iedereen kan beamen dat je daar weer nieuwe energie van krijgt. Bij de Intratuin was het gister hartstikke druk in ieder geval. Er stond op het terrein een tent van Ziggo. Daar mocht je F1 racen voor de Ziggo ebattle. Uiteraard deed Siebe daar graag aan mee, hij racet thuis ook graag op de playstation. Hij is derde geworden van de 180 deelnemers en mocht met de top 3 strijden om kaarten voor de race in augustus op Spa Francorchamps in België. Ons leven lijkt stil te staan en aan augustus durven we niet te denken maar de rest van wereld draait natuurlijk gewoon door. Siebe is in de laatste race ook derde geworden en heeft helaas geen kaarten gewonnen.
Terwijl hij zat te racen ben ik lekker de Intratuin door gelopen. Nieuwe bloembakken en lampen gekocht voor in de tuin.

Een dag als deze is een welkome afwisseling, we zijn allebei even niet bezig geweest met praten, denken en ziekte. Zodra Siebe iets voelt in zijn buik is hij bang dat het gevoel erger wordt en dat maakt het mentaal soms erg zwaar. Vooral als Siebe naar Tijn kijkt is hij met vlagen verdrietig. Doordat hij nog steeds de medicijnen aan het afbouwen is trekt de dufheid in zijn hoofd weg. De realiteit komt daardoor harder binnen dan in de weken hiervoor denk ik. Het blijft gelukkig bij korte vlagen en het bepaalt niet stemming van de dag.

Gisteravond was het concert van Lamoraal van Egmont. Normaal gesproken zitten we zelf mee te spelen. Siebe redt het conditioneel niet meer om op niveau te blijven en ik kan op dit moment niet de energie opbrengen om elke week te repeteren. Het was leuk om eens in de zaal te zitten luisteren. Er zit een prachtige klank in het orkest. Een hele andere beleving dan wanneer ik mee speel en dat beviel voor nu goed.
Het laatste nummer wat Lamoraal speelde was Feeling good van Michael Bublé. Siebe heeft dat nummer in 2012 als solist gespeeld samen met het orkest. Dit is voor zijn ziekteperiode geweest. Vanmorgen hebben we de opname teruggeluisterd en Siebe wil graag dat ik het deel met jullie. Hij is trots op de opname en omdat Siebe zich goed voelt op dit moment vindt hij ‘feeling good’ een passend nummer.

 

f0157a74-a56b-4260-b528-07da56ec2df1

12 gedachten over “Feeling good”

 1. Heerlijk brok muziek! Onder het lezen door geluisterd! TOP! Genieten jongelui! Doen jullie maar gewoon genieten ….
  Mooi te lezen dat Siebe genoten heeft van de Ziggo race!
  😘😘

  Like

 2. Hoi Els en Siebe

  Mooi om dat nummer te horen en hoe toepasselijk. Mooi nummer, zeer muzikaal en “trombonistich” gespeeld. Even ontroerd hiervan.

  Hou je taai en zet hem op!

  Johan

  Like

 3. Mooi geschreven lieve Els, en de trombone is natuurlijk weer prachtig om te horen! Siebe heeft dat stuk ook wel solo gespeeld, ik dacht 4 jaar geleden, daar om zal dit stuk altijd bijzonder voor ons zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s