Geen bericht, goed bericht

Geen bericht is goed bericht, ook in ons geval. De laatste blog was afgelopen zaterdag. Ik wil voorkomen dat ik hetzelfde vertel als in een vorige blog. Ik wil niet bloggen om het bloggen, er moet wel iets te vertellen zijn. Zelf haak ik namelijk snel af als iemand ellenlange verhalen schrijft zonder dat er iets zinnigs in staat.

Siebe voelt zich goed. Hij probeert de pijnstilling (methadon) zelfs af te bouwen en dat lukt tot nu toe goed. ’s Middags moet hij wel op bed gaan liggen, als hij dat niet doet voelt Siebe zich ’s avonds echt niet lekker. De vorige blog vertelde ik dat hij het met een uurtje slaap af kon, dat is afgelopen dagen niet zo. Ach, als dat het enige is… Mogen we niet klagen (haha, ik hoor in mijn hoofd iedereen zeggen dat ik best mag klagen in onze situatie). Hier dan een klein klaag momentje: ik merk dat afgelopen weken me heel veel energie heeft gekost. Ik ben geen zwaargewicht maar er kon zowaar nog 2kg af terwijl ik wel goed eet en ik ben de afgelopen dagen moe. Vandaag en gister heb ik samen met Siebe en Tijn ook een uurtje geslapen en dat bevalt me prima.

De boekenverkoop gaat goed. Sinds ik op twitter zit worden daar ook berichten verspreid en dat vind ik wel heel gaaf! Natuurlijk heeft de uitgever Bram Bakker het bericht gedeeld (18731 volgers) maar ook Sander de Hosson heeft het bericht opgepikt en geretweet (11963 volgers). Daar sloeg ik stijl van achterover, nooit gedacht dat we zoveel mensen zouden kunnen bereiken door het delen van ons verhaal. Geen idee of we het in de verkoop gaan merken, dat zou een mooie bijkomstigheid zijn.
Koop bij bol.com

We krijgen veel vragen of onze berichten gedeeld mogen worden. Dat mag!
Verder gaan we komende dagen genieten van het prachtige weer. Vandaag hebben we een nieuwe tuinset gekocht dus we kunnen heerlijk relaxen in eigen tuin. Hopen dat de weersvoorspelling uit komt deze week!

6 gedachten over “Geen bericht, goed bericht”

 1. Hoop dat de weersvoorspellingen uitkomen, mooie zonnige dagen, geniet lekker van het mooie weer samen op de nieuwe tuinset 🌞🌞 Lieve groet Anneke Groot

  Like

 2. Siebe en Els en Tijn…wat bijzonder om via Siebe’s boek met jullie mee te mogen kijken in jullie leven met hoop, verdriet en vooral ook vreugde…..ik heb er bewondering voor. Afgelopen zondag concert gehad met NHOO in het Park in Hoorn, als toegift speelde we 76 trombone en ik heb dit met jullie in mijn achterhoofd gespeeld…ook speelde we Goddes of Fire, ik weet niet of jullie dit nummer kent, maar ik vind het prachtig….komende zondag is ons tweede concert en deze twee nummers speel ik voor jullie….heel veel liefs en geniet van en…met elkaar,
  Met een dikke knuffel voor jullie 3en, Olga

  Like

 3. Hallo Siebe & Els,
  Het boek hebben we ontvangen en Christel dook er meteen in. Zij heeft het in verloren uurtjes in 3 dagen uitgelezen. Nu ik nog:-)))
  Wij wensen jullie alle goeds toe met Liefde als boventoon. C. A. R. P. E. . D. I. E. M.! ♥

  Christel & Peter
  CP PHOTO ART

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s