Hof van Saksen

Ons weekend is geslaagd. We zaten in Drenthe op het landalpark Hof van Saksen. Het is een luxe park en daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Samen met vrienden van ons, Martijn en Nicole.
We hebben er alle vier ontzettend van genoten. De drie kinderen trouwens ook, die zijn ongelofelijk verwend en kregen alle aandacht. Er zijn speeltuinen en zwembaden in overvloed. Siebe heeft alleen het zwemmen overgeslagen, dat kostte teveel energie. Verder is hij overal in goeie doen bij geweest. Elke dag ontbijt en diner bij een restaurant, lekker en makkelijk. Alles is verzorgd tot in de puntjes en we hebben geen omkijken gehad naar huishouden en afwas. Er is daar een prachtige speelhoek voor de kinderen dus ook ouders kunnen relaxt genieten van een ontbijtje en een kop koffie. Tijn zit trouwens in de ‘wegloop fase’ en in de ‘als jij links zegt dan ga ik rechts fase’, dus we komen ogen te kort en moesten aardig bijbenen om hem bij te houden als hij begint te rennen.

De avonden zaten we bij hetzelfde restaurant, alleen zondagavond hebben we in het huisje gegeten, het was prachtig weer en we waren de hele middag buiten op een grasveld achter de huisjes dus we hebben de barbecue aangestoken. Uiteraard pas nadat Max eruit lag bij de Formule 1. Ook met het barbecuen hebben we het ons makkelijk gemaakt, kant en klare barbecues en kant en klare vleesschotels. Het enige wat ik gedaan heb is een stokbroodje snijden.
Op de foto hieronder zijn de mannen samen formule 1 aan het kijken. De wijnglazen zijn van Nicole en van mij, we zaten te genieten van een pinot grigio in het zonnetje. Eigenlijk kon de zondag niet beter dan dit, even helemaal tot rust komen. Daar werkte het zonnetje aan mee.

Het weekend was niet beladen en dat vind ik heel prettig. Zoals jullie vaker van mij lezen zijn beladen momenten niet persee mooie herinneringen. Dit zijn wel mooie herinneringen geworden mede omdat het weekend al gepland stond. Het is niet iets wat we doen vanwege de afgelopen weken en de prognose. We zijn ons wel heel bewust dat het bijzonder is dat het weekend door heeft kunnen gaan. Ik ben daar heel dankbaar voor. Zo jammer dat het voorbij is!

De boeken verkopen als een speer! We hadden al boeken bij besteld maar die zijn nu ook verkocht. Voor de derde keer hebben we boeken besteld bij de uitgever. Echt geweldig, we hebben al een prachtig bedrag bij elkaar voor Tijn. Dat maakt me heel erg trots.
De eerste reacties druppelen binnen. Een aantal mensen heeft het boek in één ruk uitgelezen. Het zijn allemaal lovende reacties. Heel bijzonder om te horen dat onze manier van denken en leven een inspiratie is voor anderen. De bewondering die we krijgen sterkt me om deze lijn door te zetten.

Nou vooruit, nog één keer de link:
Koop bij bol.com

5 gedachten over “Hof van Saksen”

 1. Fijn dat jullie zo genoten hebben en ja het klopt deze herinnering neem je mee
  Ja ook bij mij zat het boek in de bus ik ga er vanmiddag aan beginnen

  Like

 2. Beste Els en Siebe,

  Via FB ben ik op jouw blog terecht gekomen en heb deze in 1 adem uitgelezen. Wat een rollercoaster de laatste maanden voor jullie.
  Wat kan je de realiteit, waar jullie samen mee bezig zijn, goed over brengen. Petje af hoor.
  Ik wens jullie beiden heel veel sterkte en nog veel geluksmomenten met elkaar.

  Lieve groet, Yvonne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s