We zijn weg!

Het is gelukt! We zijn in Drenthe aangekomen en Siebe voelt zich erg goed. Hij vond het heel spannend om zo ver van huis te gaan. Thuis weet je dat het goed gaat en hij heeft een goed ritme waardoor hij zich goed blijft voelen dus het is best spannend om in een andere omgeving te zijn en te ontdekken of dat ook goed blijft gaan. Het gaat verrassend goed. Gistermiddag zijn we aangekomen en voor het eten heeft Siebe nog even geslapen. Daarna hebben we lekker gegeten en een hele leuke avond gehad, pas om 23:00 lagen we in bed (en dat is laat tegenwoordig, haha).

Vanmorgen lekker ontbeten en naar een speeltuin geweest. We voelen ons hier best relaxt. Het is prachtig weer, de lente is duidelijk begonnen! Om 12:00 zijn beide mannen weer in bed gaan liggen en heb ik even tijd voor mezelf 🙂
Vanmiddag gaan we zwemmen, Siebe blijft thuis want dat is ff te vermoeiend maar dan heeft hij daarna genoeg energie om ergens een hapje te eten.

Ik wil grote dank uitspreken naar mijn moeder. Ze heeft er voor gezorgd dat bijna alle boeken de deur uit zijn. Gister aan het einde van de middag kwamen eindelijk alle dozen binnen. Er zijn al een aantal bezorgd door de postbode maar ook grote dank aan Joyce, Miranda, Monique en Jose die boeken rondbrengen. Echt geweldig dat het met hulp gelukt is! Het geeft mij de rust om hier te kunnen genieten van de dagen.

Nogmaals de link:
Koop bij bol.com

14 gedachten over “We zijn weg!”

 1. Wat een prachtige foto’s! Wat een heerlijkheid dat jullie zo mog even weg kunnen 😍
  Fantastisch het vangnet om jullie heen!!!

  Like

 2. Els, Siebe en Tijn, wat heerlijk dat jullie samen dit weekend weg kunnen en zijn! En wat treffen jullie het met het lenteweer. Dik verdient, geniet ervan. Knuffel van ons

  Like

 3. Gaan jullie nou gewoon maar genieten Els, leef maar lekker even offline …..ook heel belangrijk! Samen met jullie vrienden …. Qualitytime hé! ☀️
  Knuf 😘😘

  Like

 4. Heerlijk dat jullie kunnen genieten en even alles loslaten. Zo belangrijk. Het was geen straf hoor op de fiets boeken wegbrengen in de omgeving. Morgen op de motor een rondje met een koffer vol boeken. Gaat helemaal goed komen. Voor de meelezers van de blog, even geduld jullie boek komt er aan 😘

  Like

 5. Beste Els, Siebe, en kleine Tijn,

  Wat fijn dat jullie een weekend naar Drenthe konden. We volgen de blog natuurlijk en we hebben net het boek van Siebe besteld bij bol.com. Geniet van de periode die jullie nog samen hebben. In gedachte zijn we bij jullie. Veel sterkte toegewenst
  Frans Looij en Marianne Kors

  Like

 6. Leuke foto’s: jullie hebben het fijn.

  Dank voor de snelle bezorging! Indrukwekkend boek, in een adem uitgelezen.
  Mooie, heldere en verdrietige momenten tussen hoop en vrees. Ik heb heel veel bewondering voor jullie, hoe jullie je leven inrichten. Dankjewel dat ik jullie verhaal mocht lezen. Xxx

  Like

 7. Onverwacht snel lag het boek in de brievenbus. Dank aan jullie en het team om jullie heen! Ik wilde een stukje gaan lezen, maar kon niet meer stoppen. Wat indrukwekkend geschreven, door jullie allebei! Ontroerend wat Siebe schrijft aan en over Tijn, wat een mooie nalatenschap ook van zijn pappa. Een gevoel van diep respect blijft mij bij. Ik hoop en denk dat veel mensen , ook in de toekomst, kracht zullen putten uit jullie omgang met deze situatie. Voor nu wil ik jullie zelf kracht toewensen, en dat je met elkaar je manier van leven en het genieten van de kleine dingen zo lang mogelijk vast kunt houden. Veel dank voor jullie verhaal.

  Like

 8. Onderhand dat jullie weg waren lag het boek zaterdag al onverwacht in mijn brievenbus! Dank voor degene die een rondje Alkmaar deed. Jullie hadden prachtig weer, zo zat ik ook op mijn balkon in het zonnetje en las het boek in één ruk uit, met een lach en een traan….
  Bijzonder om zo dichtbij een kijkje in jullie leven te mogen nemen, een ” mooi ” leven samen.
  Liefs Syl

  Like

 9. Wauw het boek binnen 2 avonden uitgelezen, wat een super mooi en emotioneel boek.. traantje aan het einde weggepikt… wat een tegen slagen kan iemand hebben, maar die nog zo goed( hoopvol) in t leven staat. Kan ik alleen maar veel bewondering voor hebben.
  Ontzettend bedankt dat we een kijkje mochten nemen in jullie leven. Geniet van de momenten samen🌟

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s