Te koop via bol.com

Koop bij bol.com

Bij deze de link om Slanker door kanker via de officiële  weg te bestellen.
We hebben ontzettend veel boeken verkocht via de laatste blog en het verspreiden via Facebook. Grote dank daarvoor, alle opbrengst zetten we apart voor Tijn zodat we een prachtig bedrag voor hem sparen.
Ik had de boeken vandaag in huis verwacht. Helaas, ik zit nog steeds op een bezorger te wachten en het is inmiddels 20:00. De enveloppen zijn geschreven dus de boeken kunnen zo verzonden worden. We gaan de meeste boeken hier rond brengen om bezorgkosten te besparen.

Met Siebe gaat het redelijk goed. Hij is stabiel qua medicijnen. De pijn blijft goed onder controle en we beginnen ons zo langzamerhand af te vragen hoe lang hij zich zo goed blijft voelen. We zijn inmiddels vier weken verder en dat staat gelijk aan een maand. Iets wat we begin maart echt niet gedacht hadden. Zou er op deze manier misschien nog een maand bij kunnen komen? De onzekerheid is best lastig maar we proberen het echt per dag te bekijken.

In het boek staat een stukje beschreven over hoop. We hebben hoop een kwaadaardig symptoom van kanker genoemd. Het is zo slopend om hoop te hebben wat weer weggeslagen wordt. We zijn inmiddels kenners van slecht nieuws en tegenslagen.
Aankomend weekend gaan we een paar dagen weg met vrienden. Naar Hof van Saksen in Drenthe. Het is een prachtig park en het staat al een paar maanden gepland. Begin maart had ik het bijna geannuleerd, uiteindelijk niet gedaan omdat dat op het laatste moment nog kan. Nu is het zover en blijkt dat we toch heen kunnen. Als Siebe zich voelt zoals nu dan kan hij daar ook tussendoor op bed gaan liggen en zijn we er even heerlijk tussen uit. Ik tel de dagen af, het komt steeds dichterbij en de angst dat het niet door kan gaan omdat Siebe toch klachten krijgt wordt groter. Tot dat we daar zijn durf ik niet te geloven dat het door gaat.

Ach, laat ik niet klagen. We zijn heel gelukkig met de momenten die we extra gehad hebben en nog gaan krijgen. Eerst moeten de boeken maar eens binnen komen, ik zie nog steeds geen bezorger…

Koop bij bol.com

9 gedachten over “Te koop via bol.com”

 1. Beste familie, allereerst petje af Els wat een kracht bezit jij om dit allemaal met ons te delen!!
  Siebe tja ik weet niet wat ik zeggen moet ,Ik heb voor het eerst met jullie kennis gemaakt op het congres van de oncologische voetverzorgers.WAANZINNIG van genoten!!
  Ik ga een kaarsje branden voor jullie (voor wat het waard is ) en hoop dat jullie samen met Tijn en alle die jullie dierbaar zijn nog vele mooie momenten mogen maken.
  Warme groet Lucine

  Like

 2. Och Els wat zijn we blij dat je weer schrijft, een of twee dagen geen bericht en ons bekruipt die angst. Pfff gelukkig , we gaan natuurlijk niet bellen als we ff niets horen, maar er zijn op dit moment drie mensen waar we mee naar bed gaan en mee opstaan. Geniet in Drenthe het is erg mooi daar, de mensen zijn vriendelijk en gastvrij, alleen je kunt ze niet verstaan. Jouw schoonmoeder en ik heb daar wat minder moeite mee natuurlijk!!

  Like

 3. As zondag hebben we een concert met Ons Genoegen, dit concert wordt door onze leden opgedragen aan jullie. Iedereen binnen onze club leeft met jullie mee.

  Like

 4. Lieve stoere Els ,
  Je doet het zo goed ik weet hoe moeilijk deze dagen zijn maar jullie halen er uit wat er in zit dat doen jullie zo goed petje af
  Geniet in Drente en geniet van elkaar
  Knuffel Sylvia

  Like

 5. Lieve Els, Siebe en Tijn, wat waren de weergoden jullie goedgezind!!
  We hebben van middag jullie prachtige boek in ontvangst genomen, door een lieve mevrouw en meneer die het hoogst persoonlijk op de motor kwamen brengen.
  geniet nog lekker na van mooie weekend! Ik duik in het boek.
  dikke knuffel Mieke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s