Paasweekend

Het paasweekend is bijna achter de rug. We hebben gister bij de familie van Siebe gebruncht, erg lekker en gezellig. In de middag ben ik samen met Tijn bij vrienden langs geweest en ’s avonds een potje kolonisten bij m’n ouders. Al met al toch een volle dag, maar erg gezellig! Siebe was na het brunchen erg moe dus hij is naar huis gegaan en heeft geslapen, daarna had hij de tijd voor zichzelf om te racen en op de bank te hangen.
Behalve de vermoeidheid gaat het wel goed met Siebe. We spelen met de dosering van de medicijnen als de klachten erger zijn en dan is het een uur later vaak onder controle.

Vandaag is een heerlijke luie dag, we zijn de deur alleen uit geweest om een poepluier in de grijze bak te gooien en we zitten alle drie in onze pyjama. Wat een genot, helemaal niets op de planning. Tijn is heel lief aan het spelen met zijn trein en auto’s. Hij komt veel naar ons toe om te kietelen en knuffelen. Siebe slaapt nog, hij ging om 13.00 naar bed en ligt inmiddels al 2uur. Er staat een muziekje op en ik heb tijd om een blog te schrijven.

Ondertussen stromen de bestellingen binnen, er zijn heel veel mensen benieuwd naar ons verhaal. Ik vind het steeds spannender worden dat al die mensen ons leven gaan lezen. Wij weten niet beter, leven al 4,5jaar dit leven en we zijn soms verbaast waarom mensen zo onder de indruk zijn. Natuurlijk weten we dat het niet normaal is om op zo’n jonge leeftijd ziek te zijn maar zo is ons leven nu eenmaal. Het is moeilijk uit te leggen in een paar zinnen maar het boek zal vast meer inzicht en duidelijkheid geven.

Ondertussen ben ik een half uurtje verder dan het begin van deze blog, Tijn vraagt z’n aandacht tussendoor. Hij zit inmiddels naast me te tekenen in zijn woezel en pip kleurboek (geloof dat de tafel nu rood gekleurd wordt maar ik doe alsof ik het niet zie)

2 gedachten over “Paasweekend”

  1. Fijn om te horen dat het evengoed goed gaat en dat jullie genieten van familie en lekker chillen met ze drietjes!
    Jullie zijn gewoon bijzonder, sterk en positief!
    We zijn erg benieuwd naar het boek!
    Groetjes roy en monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s