Het boek in handen!

Zo blij als een kind! Siebe heeft gisteravond het boek in handen gekregen.
Wat een mijlpaal. Een paar weken geleden hadden we dit niet niet kunnen denken. Ik heb gedacht dat Siebe het niet meer mee zou maken, ongelooflijk dat we dit nu samen mogen beleven.

Bram Bakker kwam gister het boek zelf overhandigen samen met Brenda van Osch. Ze hebben in korte tijd veel werk verricht om Slanker door kanker zo snel mogelijk in de verkoop te hebben. Binnengekomen werd meteen de doos open gemaakt en binnen een minuut had Siebe zijn eerste boek in handen. Een heel mooi moment. We hebben nu 1 doos gekregen en aankomende week wordt de rest bezorgd. Er zijn 2000 boeken gedrukt in de eerste druk. Wij krijgen daar komende week een heel aantal van om zelf te gaan verkopen. Dat levert voor ons meer op.
De opbrengst gaat naar Tijn. We hebben nog niet kunnen sparen voor hem en op deze manier laat Siebe toch wat na, waar Tijn later iets moois mee kan doen.

Het resultaat is prachtig geworden, zoals op de foto’s te zien is. Het is helaas nog niet leverbaar via internet (waarschijnlijk wordt dat na Pasen) maar we willen nu graag beginnen met een inventarisatie van mensen die via ons een boek willen bestellen. Een boek kost 20 euro. Als je het wil bestellen kan dat door een mail te sturen naar slankerdoorkanker@gmail.com. Zet naam, adres en aantal erbij dan zorgen wij dat het boek verzonden wordt zodra we ze binnen hebben.
Als het boek op internet te bestellen is zal ik dat ook in de blog aangeven met een link naar de juiste site.

Het is een combinatie van het eerste boekje wat in 2016 te lezen was en een tweede gedeelte wat Siebe daarna geschreven heeft, tot en met de laatste uitslagen van afgelopen maand. Het is compleet geredigeerd en er is 1 boek van gemaakt. Het is professioneel aangepakt. Ik vind het spannend om zo’n inkijk in ons leven te geven maar ik ben ook ontzettend trots op het eindresultaat.

Siebe voelt zich goed. Hij heeft gistermiddag zelfs een rondje kunnen rijden op de motor. Als hij ’s middags goed slaapt kunnen we daar omheen genoeg doen.
Gisteravond was een dubbele avond. Om 19:00 kwamen de arts en verpleegkundige langs van de levenseinde kliniek. Hele fijne mensen die goed meedenken met Siebe zijn wensen. De afspraken worden goed opgepakt en er wordt echt naar ons geluisterd. Het is wel gek om rond 19:00 over euthanasie te praten en vervolgens om 20:00 je eerste eigen boek in handen te houden. Ondertussen zijn we redelijk gewend aan de diverse gebeurtenissen die zich snel opvolgen en pakken we dat samen goed op. Al ben ik gelukkig met deze volgorde want we gingen heel blij en enthousiast naar bed gister. Het gelukkige gevoel zet zich vandaag voort. Ik kijk de hele dag vol trots naar Siebe’s foto op het boek Slanker door kanker!

 

12 gedachten over “Het boek in handen!”

 1. Gefeliciteerd, Lieve Els en Siebe, prachtig boek, mooi voor Tijn als hij groter is en het zelf kan lezen. Dan begrijpt hij ( mede door dit boek) wat een fantastische ouders hij heeft😘😘

  Like

 2. Wat heerlijk dat het op tijd is en dat je er samen van kan genieten en dit kan delen met elkaar. Wat fantastisch om de opbrengst als positief naar de toekomst te sparen voor Tijn! Uiteraard hebben we het al besteld via de aangewezen link! We zijn ontzettend benieuwd. ❀️

  Like

 3. Wat zijn wij trots op jullie! Fijn, dat het boek klaar is en dat jullie samen er van kunnen genieten. Ik zal ook snel een paar boeken bestellen! Wij zijn ontzettend blij met jullie en vinden het ook heel fijn idee dat de opbrengst naar de toekomst van Tijn zal gaan! Van harte gefeliciteerd jullie alle beiden! Ik weet dat het veel tijd, energie, maar ook vreugde gekost heeft! En nu is het klaar! Fantastisch!!

  Like

 4. Wat een super gaaf en mooi moment om het boek samen in ontvangst te mogen nemen! Jullie mogen trots zijn!
  Ik ga even inventariseren wie er allemaal een boek willen en dan bestellen!

  Like

 5. Heerlijk te lezen dat het gisteren toch is gebracht ….. tijd is kostbaar dus …. SUPER! Geniet nog lekker na deze komende dagen! Knuf 😘😘

  Like

 6. Ik heb het boek in een dag uitgelezen, toch wel benieuwd geworden hoe het verder ging met dit op gezin waar ik heel veel respect voor heb. Helaas is Siebe veel te jong overleden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s